O nama

        Kompanija je osnovana 2000. godine kao P.P. „UNIVERS“, a 2019. godine, zbog promene pravnog statusa novoosnovana kao „UNIVERS KIM“ sh.p.k.

        Od svog osnivanja kompanija se bavi trgovinom, izgradnjom kuća, poslovnih objekata, stambenih i nestambenih zgrada a imamo posebno iskustvo u sanaciji, adaptaciji i nadogradnji privatnih stambenih zgrada.

        Od 2015. godine proširili smo svoje kapacitete na proizvodnju PVC i ALU stolarije sa kapacitetom pogona od 20-25 jedinica dnevno. uPVC profili koje koristimo su TROCAL – Nemačka, a mehanizmi ROTO NT- Nemačka. Aluminijumski profili su proizvod ALUMIL – Grčka.

        Kompanija zapošljava 10 do 30 ljudi, u zavisnosti od potrebe posla, a one poslove za koje nemamo tehničke mogućnosti, angažujemo naše poslovne partnere i u potpunosti smo odgovorni za njihov kvalitet rada.

        Na čelu stručnog tima preduzeća je vlasnik i direktor dr Nikola Gvozdović dipl.inž.građ. (licenca broj: 311 P132 16 i 411 K180 16) i Darko Gvozdović inž. Arh., čije znanje i dugogodišnje iskustvo garantuju da će se gradnja uvek izvoditi u najkraćem mogućem roku i uz željeni kvalitet.

        Tu su, naravno, i naši iskusni majstori i radnici.